Sex

DE ISLAMISERING VAN ONZE CULTUUR PDF

De publicatie van het boek De islamisering van onze cultuur, waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de. Downloaden of online lezen De islamisering van onze cultuur Pim Fortuyn Gratis Boeken PDF/ePub/Mobi/Mp3/Txt, De publicatie van het boek De islamisering. : Tegen de islamisering van onze cultuur: Nederlandse identiteit als fundament (Dutch Edition) () by Pim Fortuyn and a great.

Author: Douzahn Meztira
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 14 April 2016
Pages: 182
PDF File Size: 16.55 Mb
ePub File Size: 17.85 Mb
ISBN: 724-2-94934-222-4
Downloads: 75084
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bralrajas

Islamiserig bij De puinhopen van acht jaar Paars. Dit boek is helaas nog steeds behoorlijk actueel, want na de dood van Pim is de achterkamertjespolitiek weer vrij snel teruggekeerd, bovendien zijn een aantal destijds wel verbeterde zaken weer ingekakt. Toen ik het boek las was ik slechts zestien jaar.

Mijn vermoeden was, dat ik er niks van begrijpen zou. Het tegendeel was waar.

Tegen de islamisering van onze cultuur : Nederlandse identiteit als…

Pim Fortuyn, zelf een geleerd persoon, geeft op heldere en duidelijke wijze weer wat hij vond van het funcioneren van het paarse kabinet. Hier en daar klopt niet alles en zij niet alle oplossingen mogelijk, maar over het algemeen heeft hij gelijk.

Niets leugens, de harde waarheid voor je kiezen. In dit boek staat de waarheid gebaseerd op feiten, niet op God, niet op stroming, maar op realisme. Als je ooit iets met politiek wilt of gaat doen moet je beslist dit boek hebben! De schrijfstijl is erg moeilijk te volgen. Hij gebruikt veel moeilijke woorden en zinnen. Dit maakt het moeilijk om het boek snel uit te lezen. Sommige zinnen die soms erg lang zijn moest ik opnieuw lezen omdat ik de draad kwijt raakte door de moeilijke woorden en zinsbouw.

Buiten dat is het een informatief boek dat de andere kant laat zien van acht jaar paars. Buiten het feit dat het hier een zeer leerzaam boek betreft is het ook prettig en soms ontroerend om te lezen hoe het er hier in Nederland aan toegaat. Af en toe schiet Fortuyn door in zijn oplossingen zeer gedetailleerde omschrijving van hoe de sociale dienstplicht vorm moet krijgen bijv.

Sam Van Rooy stelt boek voor tegen islamisering |

Dit boek is onterecht als niemendal afgedaan door zijn ‘tegenstanders’. Grootste kritiek was dat Fortuyn geen oplossingen aandroeg. Ik citeer dan toch maar weer Fortuyn door te zeggen: Uitestekende kritiek op het gan van de vorige kabinetten.

Goed en duidelijk omschreven hoe geprotoprofessionaliseerd en incestueus het paarse politieke toneel is geweest. Fortuin heeft goede ideeen in dit boek verwerkt. Het gedachtengoed van Pim Fortuin is in meerdere goede boeken en collums neergelegd o. De verweesde samenleving en dit gedachtengoed verdient te worden uitgewerkt en te worden vertaald in uitvoerbare beleidslijnen.

Daarnaast komt Fortuyn met verfrissende heldere oplossingen voor de huidige problemen in ons land. Dit zou Youp ook eens moeten doen.

Meneer Fortuyn zaliger gedachtenis geeft een uitstekende analyse van hetgeen er door de voorgaande 2 kabinetten fout is gegaan, waarbij praktijkgevallen, illustraties en tabellen het geheel goed verduidelijken. Los van mijn persoonlijke overtuigingen ben ik van mening dat dit een boek is dat het lezen waard is.

Enige kanttekeningen zijn de volgende: Ook het veelvuldig gebruik van Engelse woorden maakt dat het geheel niet makkelijk te lezen was.

Het zou goed zijn dit boek onder te verdelen in meerdere, kortere paragrafen, en de tekst eenvoudiger te maken door het weglaten van de moeilijke en buitenlandse woorden.

  CARTAS DE SENECA A LUCILIO LIBRO PDF

Ondanks deze kritiek een goed boek, en kennisname ervan zal -mijns inziens- zeker bijdragen tot een verdieping van de lopende discussies. Het boek ‘de puinhopen van 8 jaar Paars’ is een goed geschreven boek waarin de problemen van de samenleving duidelijk in beschreven staan. Het is makkelijk te lezen en soms ontroerend.

De oplosssingen zijn zo simpel dat het bijna niet te geloven is. Als het nieuwe kabinet nu maar luistert!!! Wie weet krijgen we dan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dit is een van die boeken die je zo in een keer uitleest. Hele interessante analyses die vooral herkenbaar zijn voor iedereen die zijn ogen niet sluit voor wat er in zijn of haar omgeving gebeurt.

Een boek met naast de analyses meer dan 70 vab voor een herstelprogramma, met niet te vergeten een persoonlijk tintje. Dit is typisch Pim. Dit boek geeft op de belangrijkste flaterpunten van paars zoals criminalititeit,onderwijs,zorg en asielbeleid een aantal zeer interressante en goede aanbevelingen.

Het boek ‘de puinhopen van 8 jaar Paars’ is een goed geschreven boek waarin de problemen van de samenleving uitermate goed beschreven staan. Het is makkelijk te lezen ivm zijn eigen ervaringen welke hij op een duidelijke en soms ontroerende manier weet te vertellen De oplosssingen zijn zo simpel dat het bijna niet te onzd is. Als het nieuwe kabinet nu maar luistert!!

: Pim Fortuyn: Books, Biography, Blogs, Audiobooks, Kindle

Pim Fortuyn is een fantastiche schrijver met veel alloure en boeiende episodes die hij perfekt verwoord. Jammer islamisreing hij is vermoord hij zou een perfekte premier geweest zijn!! Een boek wat wel overduidelijk met gemak door een oppositiepartij geschreven is. Gedreven was hij zeker. Willen we niet allemaal een andere samenleving?!

Dit boek onzs aan dat het anders moet! Moet verplichte literatuur zijn voor elke Nederlander. Of je het met zijn oplossingen eens bent of niet, zijn analyses zijn weergaloos. Zelf ben ik het niet eens met de standpunten die Pim Fortuyn had. Tevens hou ik niet van populisme. Toch vond ik dit een prachtig boek om te lezen. Het boek leest erg lekker weg en er zit een duidelijke lijn en een goed overzicht in. Pim verwerkte in zijn boek erg veel emotie en dat lees je ook. Cultuuur voelt met hem en zijn gedachtegoed mee alsog het je eigen is.

Ook als je je niet kunt vinden in zijn plannen en opvattingen.

Het is een aanrader als je meer wil leren over populisme en de overtuigingskracht van een individu. In mijn belevenis weet hij met zijn boek voor en tegenstanders te fascineren. Niets sluit perfect aan bij wat je wilt. Niet een politieke partij sluit perfect bij jouw gedachten aan;binnen elke partij zijn er wel stromingen die je niet aanstaan. Sommige maatregelen door Fortuyn voorgesteld zijn misschien ook niet het juiste antwoord maar als ds kliek die er nu zit blijft zitten en elkaar weer de hand boven het hoofd houdt gebeurt er weer niks islakisering op veel gebieden de situatie allleen maar verder verslechterd.

Er staat eindelijk iemand op die de problemen helder en zonder franje bij de naam durft te noemen Er moet wat veranderen en Fortuyn ziet dit helder. Eindelijk iemand die zijn sporen al jarenlang ruim heeft verdiend waar ik overigens niemand over hoor die zegt waar het op staat en wat er nodig is en wat er krachtig dient te gebeuren in dit financieel rijke land wat veel te weinig met die rijke middelen heeft gedaan de afgelopen acht jaar. In tegenstelling tot de meeste politici vind ik dit boek een scherpe analyse van de kslamisering 8 jaar.

  CALCULUS OF VARIATIONS ROBERT WEINSTOCK PDF

Buiten de vaak cynische cyltuur die hij voert jegens de huidige islamisring veroordeeld hij niks zonder een schets te geven van hoe het volgens hem wel zou moeten. Dit [naar mijn mening] in tegen stelling tot een echte antipartij. Ik zou een ieder ertoe aan willen sporen het islamiseding eens openminded tegemoet te treden, probeer daarbij niet iets te bewijzen. Ga liever op zoek naar de grote lijnen van zijn oplossingen en vergeet alle wel of niet vooroordelen of politieke voorkeuren.

Ik persoonlijk zoek altijd naar de meest linkse, sociale partij, simpel om het feit dat ik voor: Deze hele situatie heeft mij doen beseffen dat aan alle kanten van de politiek mijn voor en tegens aan bod komen. Heel vermakelijk en een frisse en ialamisering kijk op het suffe politieke beleid waarmee iedereen eigenlijk al mee doorgaat Het boek van Fortuyn is weliswaar geen uitgewerkt verkiezingsprogramma maar slaat de spijker wel op zijn kop.

Dat volstrekt idiote poldermodel waarbij liever gediscussieerd wordt dan beslist, behoort echt tot de verleden tijd. Wekenlang aandacht in de kamer om declaratiegedrag van een burgemeester maar problemen als gezondheidszorg, veiligheid en onderwijs gewoon laten sloffen.

Fortuyn geeft praktische voorbeelden van zijn aanpak. Fortuyn neemt verder ook geen blad voor de mond als het om personen gaat waardoor het boek soms ook wel tot omhoogtrekkende mondhoeken leidt. Financieel gezien ging alles goed onder acht jaar Paars maar daar is het dan ook mee gezegd. De economie was islamiserign zeker niet alleen aan Paars te danken we leven nu eenmaal in een goed handelsklimaat.

De rest ging en gaat steeds verder fout Fortuyn,een man met ballen die zegt wat er moet gebeuren Het df geeft kritische noten over 8 jaar paarse besluiteloosheid. Zonder onredelijk te worden geeft Pim Fortuin zijn visie op 8 jaar isslamisering, belastingdruk, infrastructuur asielbeleid etcetera. De financiele onderbouwing van de plannen van Pim is echter aan de wat magere kant. We weten dat hij een tegenstander is van het verhogen van de belastingdruk.

Het blijft echter vooralsnog onduidelijk waar Pim het geld vandaan haalt om al zijn plannen gestalte te kunnen geven. Alleen een restrictief asielbeleid zal onvoldoende blijken om aan deze noodzaak te kunnen voldoen.

Al met al is het boek zeker de cultuug van het lezen waard, al is het maar om eens op een andere manier tegen de grijze massa in Den Haag aan te kijken. Ik kan u vertellen dat het onzd boek van Pim Fortuyn een geweldig boek is. Het is makkelijk te lezen en hij verteld alles leuk. Ik vond het een geweldig boek omdat ik het helemaal met hem eens ben. Hij was god niet, hij wou islamiserijg niet zijn, dus maak hem dat ook niet.

Blijf op de aarde aanhangers. Verder is het een leuk en amusant boek.